Lennart Eriksson

Denna blogg drivs av Lennart Eriksson, som också har skrivit nästan alla hittills över 1400 inlägg. Läs mer under rubriken "Om Sapere Aude!" ovan - och observera även följande:

Nemo me impune lacessit

Sagt om Sapere Aude!

"Sapere Aude är en av Sveriges bästa bloggar!" - Läst på Facebook 2014-01-26

"Modigt. Provocerande. Intressant." - E-post 2014-08-27

"Lennart Eriksson … hjälten på Migrationsverket" - E-post 2015-08-15

Arkiv

Kategorier

Kalender

oktober 2021
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Hamas, Bjereld, Jyllands-Posten, MEMRI och den islamistiska terrorn

Man funderar, eller hur? Visst är det jobbigt att islamisterna – en del skulle med viss rätt kalla dem ”islamofascister” – vann valet i ”Palestina”; att professor Ulf Bjereld i SvD den 30 januari tycker att ”västvärlden” borde erkänna resultatet (så som vi erkände att Hitler segrade i Tyskland kanske?); att Jyllands-Posten bombhotats för sina bilder på vad som i vissa fall uppges vara profeten Mohammed (som ingen vet hur han såg ut); att Iran vägrar vika sig för vad som för en gångs skull kan kallas ”världssamfundet”. – För första gången i svensk press har dock – såvitt jag vet – Aftonbladet publicerat en kommentar från MEMRI, nämligen till islamisters hot om attacker även mot vårt land – Sverige. National Review (Nov. 21, s. 10) anser att ett världskrig pågår, just mot islamismen ”and it will be a long one”. ”[T]he cancer of Islamic terrorism continues to metastasize” menar man vidare. Jag är böjd att hålla med. Kriget kommer – allt närmare Sverige, men inte på grund av Sveriges och västerlandets tolerans, utan på grund av islamisternas intolerans. Sådan är min sorgsna prognos.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.