Idag den 8 september 2009 kl 10.00 ska Migrationsverkets generaldirektör Dan Eliasson talaChefsdagarna i Helsingborg över ämnet ”vad man kan göra för att skapa framgångsklimat i kristider och motivera till förändring”, i den mån han inte tagit sitt förnuft till fånga och strukit sig från talarlistan. Men så gott förnuft kanske han inte har.

Med tanke på Eliassons tidigare lögnaktiga uttalande om mig i bl. a. Dagens Nyheter, och vad som framstår som grundlagsbrott kan rådet till hans eventuella stackars åhörare endast vara: Tro honom inte!

Ytterligare fog för detta råd hittar du här.

Mera om hans bristfälliga chefsegenskaper finns att läsa här.

I programmet presenteras Eliasson som ”före detta” punkare. Hurså före detta?

Lyssna här till Eliassons hitlåt från förr:

Som du ser här utgavs denna ”musik” på firman ”Bad Productions”, ett företag vars affärsidé, såvitt framgår av namnet, Eliasson fortfarande tycks omfatta. En gång punkare, alltid punkare, alltså.

Vem vet, kanske han river av några takter i Helsingborg. Då skulle han åtminstone glädja någon.

Här en kommentar om Regeringen, fallet Donald Boström och fallet Dan Eliasson i Jerusalem Post.

***

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Ett svar på ”Vad kommer Dan Eliasson att ljuga om idag?”
  1. Synd man inte kan nästla sig in. Det är lite för häftiga priser att betala bara för att förnedra honom inför ett hundratal viktiga människor. Men det skulle vara rätt intressant att läsa upp några citat och visa att det är en lögn.

Kommentarer är stängda.