Lennart Eriksson

Denna blogg drivs av Lennart Eriksson, som också har skrivit nästan alla hittills över 1400 inlägg. Läs mer under rubriken "Om Sapere Aude!" ovan - och observera även följande:

Nemo me impune lacessit

Sagt om Sapere Aude!

"Sapere Aude är en av Sveriges bästa bloggar!" - Läst på Facebook 2014-01-26

"Modigt. Provocerande. Intressant." - E-post 2014-08-27

"Lennart Eriksson … hjälten på Migrationsverket" - E-post 2015-08-15

Arkiv

Kategorier

Kalender

augusti 2020
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Regeringen och fallet Dan Eliasson

Jag har tidigare sammanställt mina inlägg om turerna kring Migrationsverkets uppsägning och avsked av mig – vilket ju i hög grad orsakats av att jag i denna blogg tagit ställning för Israels rätt att existera och av att jag i övrigt utnyttjat min grundlagsskyddade yttrande- och åsiktsfrihet – under rubriken ”Migrationsverket och fallet Eugène Palmér” i vänsterkolumnen. Eftersom Palmér numera skilts från sina uppgifter, men problemet med Migrationsverkets lednings trovärdighet som en demokratisk, sanningssägande och laglydig ledning fortfarande, och kanske alltmer måste starkt ifrågasättas, har jag samlat mina inlägg kring detta problem under en ny rubrik i vänsterkolumnen, nämligen Regeringen och fallet Dan Eliasson.

Så länge vare sig regeringen genom Tobias Billström eller Migrationsverkets generaldirektör Dan Eliasson tar ansvar för detta problem, vilket hittills ej skett, kommer problemet att kvarstå. Därför är det numera i första hand Eliassons göranden och låtanden – och regeringens underlåtenhet att göra något, som utsätts för granskning. Därav den nya rubriken.

***

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.