Lennart Eriksson

Denna blogg drivs av Lennart Eriksson, som också har skrivit nästan alla hittills över 1400 inlägg. Läs mer under rubriken "Om Sapere Aude!" ovan - och observera även följande:

Nemo me impune lacessit

Sagt om Sapere Aude!

"Sapere Aude är en av Sveriges bästa bloggar!" - Läst på Facebook 2014-01-26

"Modigt. Provocerande. Intressant." - E-post 2014-08-27

"Lennart Eriksson … hjälten på Migrationsverket" - E-post 2015-08-15

Arkiv

Kategorier

Kalender

oktober 2021
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Krossa Palestina – leve Sionismen!

Att Sveriges nuvarande statsledning är en antisemitisk statsledning torde vid det här laget vara ställt bortom allt tvivel. Inte minst bekräftas det genom statsledningens helt och hållet villkorslösa stöd, i tal och gärning, till den islamonazistiska entitet ”Palestina” som man erkänt som stat, och som man år ut och år in understödjer med miljontals av svenska skattebetalares tvångsvis uttaxerade pengar. Pengar som används för att belöna judemördare i Judéen och Samarien och i själva Israel. Det är skottpengar på judar där nämligen, om Mahmoud Abbas får bestämma, och det tycker den svenska statsledningen av allt att döma att han ska göra. Wallström har som tack till och med tilldelats en militär orden av ärkeantisemiten Abbas vilket framgår av fotot till vänster.

Se här taxan på hur dömda judemördare m.fl. antisionistiska terrorister belönas ekonomiskt direkt eller indirekt inte minst med hjälp av svenska medborgares tvångsvis uttaxerade skattemedel:

För inte så länge sedan menade Margot Wallström till yttermera visso att ”vi” skulle kämpa ”för er och med er”. Vilka ”vi” är förefaller närmare bestämt som oklart, men det lär definitivt vara Sveriges nuvarande antisemitiska statsledning som avses. Fast definitivt inte undertecknad Eriksson! – och knappast heller majoriteten av Sveriges folk.

Vilka ”dom” är som kampen skulle bedrivas mot, torde dock vara alldeles uppenbart glasklart: Judarna! Man ska inte uppdela folk i ”vi” och ”dom” var det någon som sade. Klokt eller ej, Wallström och sossarna gör det i alla fall alldeles uppenbart i förhållande till judarna/israelerna. För någon egen stat har de inte rätt till, det framgick tydligt redan år 1971 (se bilden överst t.h.). Detta då till skillnad från de flesta av alla oss andra som oftast har en egen stat. Svenskarna har Sverige till exempel. Åtminstone ännu så långe …

I filmen här nedan kan du höra när Wallström uttalar sitt oförbehållsamma stöd för den islamonazistiska entiteten ”Palestina” som vill utplåna Israel. ”Vi ska kämpa med er och för er”, sade hon uttryckligen och bevisligen:

Så blir det då den första maj år 2019. Samma dag som Förintelsens minnesdag YomHaShoah inleds enligt den judiska kalendern, åtminstone i år. Ett datum där vänstern år efter år funnit anledning att demonstrera mot verkligheten. Deras kamp mot verkligheten är verkligen befängd. Deras kamp mot judestaten Israel manifesteras följaktligen ånyo. Denna gång i Malmö. Detta rapporteras till och med av Sveriges Television, dock visserligen bara i lokalnyheterna. Äran av ”scoopet” tillkommer, tror jag, Nyheter Idag. Även bloggen Jihad i Malmö rapporterar. Sverigedemokraten Charlie Weimers uttalar sig också. Så här säger han:

”Krossa sionismen”. Jag kan inte riktigt släppa att SSU faktiskt skanderade det under gårdagens förstamajtåg. Taktlösheten som krävs för att häva ur sig något dylikt under Jom HaShoa, den dag som instiftats för att minnas offren för förintelsen, är häpnadsväckande.

För så var det. SSU:are skanderade faktiskt detta under förstamajtåget i Malmö i år. Den för sina antisemitiska uttalanden ökände Ilmar Reepalu(S) gick i spetsen.

Detta var faktiskt vad de skanderade: ”Krossa sionismen”. Värsta sortens antisemitism!

Jag skulle gärna här lägga in filmen där detta skanderande framgår, men jag får tills vidare hänvisa till länkarna ovan. Filmen kan ses på länken till Nyheter Idag ovan.

Kontentan är enligt min bedömning alldeles klar: ”Regerings”partiet Socialdemokraterna är ett antisemitiskt parti och har varit det alltför länge! Rätta mig om jag har fel.

För att återknyta till rubriken: Man behöver inte krossa något som inte finns. En ”palestinsk” ”stat” är ingenting annat än ett antisemitiskt icke-existerande påhitt. Däremot förtjänar sionismen all aktning och vördnad, allt vårt stöd, all vår hjälp. För det är inget påhitt. Judestaten Israel finns och ska finnas, oavsett vad antisemiterna i Socialdemokraterna och ”Palestina” tycker om det!

Kol haKavod!
2 kommentarer tillKrossa Palestina – leve Sionismen!

  • Kalle Olsson

    Sionism har inget med antisemitism. Upplys dig själv innan du skriver massor med baja Maja.

  • Sånt här bokstavligt skitprat är inget som jag vanligtvis godkänner som kommentar. Men jag gör det denna gången bara för att försöka få ett svar på följande fråga till Kalle: Vad är det du tycker jag ska upplysa mig om?

    Jag är ganska säker på att Kalle inte kan ge ett koherent svar.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.