Det är nog alldeles klart att det som hände igår på Drottninggatan i Stockholm var ett islamistiskt terrorbrott. Jag ska be att få återkomma till mina närmare kommentarer. Just nu kan jag bara beklaga att svensk gammelmedia, åtminstone vad jag hittills sett, inte orkar – eller vad det nu beror på – publicera synnerligen relevanta foton från brottsplatsen. Så då gör jag det i stället. Dessa är hämtade från The Sun:

Gatuskylten vid kvarteret ”Adam och Eva” har fallit. Men de allra flesta av Adam och Evas avkomlingar står ännu upp i kampen mot islamismen. Nämligen dem av oss, som inte är islamister.

Sedan: Liknande attacker har tidigare ägt rum i Europa. T. ex. i Nice för ett tag sedan. Och i London helt nyligen. De har fått mycken uppmärksamhet och med rätta blivit fördömda.

Men när liknande attacker sker i Israel, ja då hör man knappast några fördömanden. Tvärtom säger Sveriges utrikesminister Margot Wallström, att när Israel försvarar sig, tom. när gärningsmännen dör, ja då är det frågan om ”utomrättsliga avrättningar”.

En film som visar hur också judar i Israel angrips av islamister i Israel med just bil kan du se här.

Att fördöma angrepp mot oskyldigt folk i Sverige, samtidigt som man kallar försvaret mot motsvarande angrepp mot oskyldigt folk i Israel för ”utomrättsliga avrättningar”, ja vad ska vi kalla det? Antisemitism ligger nära till hands kan man tycka …

Här är slutligen en bild som åskådliggör vissa ”palestiniers” långvariga önskan att utplåna Israel. Ett led i denna utplåning kan just ske på samma sätt som på Drottninggatan i Stockholm fredagen den 7 april 2017. Nämligen medelst bil:

Men har vi någonsin sett eller hört att Sveriges statsledning tagit entydigt avstånd från alla dessa ”palestiniers” önskan att utplåna Israel?

Jag har i alla fall inte hört eller sett några sådana avståndstaganden. Men jag kan ha missat något. Bara hör av dig i så fall så rättar jag genast!

Så kanske anser Sveriges nuvarande ”statsledning” att om judar dör i Israel, så är det ingenting att så mycket bry sig om jämfört med när människor dör i Stockholm på Drottninggatan.

Antisemitism eller … ?

4 svar på ”Terror på Drottninggatan – och i Israel!”
  1. I am very impressed with your writing casino online I couldn’t think of this, but it’s amazing! I wrote several posts similar to this one, but please come and see!

Kommentarer är stängda.