Lennart Eriksson

Denna blogg drivs av Lennart Eriksson, som också har skrivit nästan alla hittills över 1400 inlägg. Läs mer under rubriken "Om Sapere Aude!" ovan - och observera även följande:

Nemo me impune lacessit

Sagt om Sapere Aude!

"Sapere Aude är en av Sveriges bästa bloggar!" - Läst på Facebook 2014-01-26

"Modigt. Provocerande. Intressant." - E-post 2014-08-27

"Lennart Eriksson … hjälten på Migrationsverket" - E-post 2015-08-15

Arkiv

Kategorier

Kalender

oktober 2021
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Den ”palestinska” krisen i flyktingfrågan orsakas av antisemitism

Nyheter från Israel rapporterar förtjänstfullt om den ”palestinske presidenten” Mahmoud Abbas’ (foto t. h.) syn på de ”palestinska flyktingarna” i Syrien: ”[D]et är bättre att de dör i Syrien än att de ger upp rätten att återvända” – till nuvarande Israel alltså. Detta apropå att Israel tidigare varit villigt att ta emot palestinska araber från Syrien till ”Västbanken” mot att de gav upp anspråket på att ”återvända” till nuvarande Israel. Men nej, Abbas tyckte att det var bättre att de dog än att ge upp detta anspråk.

Sveriges nuvarande statsledning har, bör man notera, som ”stat” erkänt den entitet, ”Palestina”, vars ”president” alltså tycker att hans eget folk hellre bör dö än få en fristad på ”Västbanken”.

Hur skulle det se ut om Sverige och EU i nuvarande krisläge gick ut med en likartad ståndpunkt: Det är bättre att syrierna dör än att ge dem en fristad i Sverige och EU?

Hur skulle det se ut om Tysklands förbundskansler Angela Merkel nu, apropå de cirka femton miljoner tyskar som efter det Andra Världskriget (VKII) fördrevs från bl. a. nuvarande Polen, skulle säga att det är bättre att de dör än att de ger upp ”rätten” att återvända till nuvarande Polen?

”Palestinas” ledare var nära förbundna med Nazityskland under VKII. (T. v. ett foto på när ”palestiniernas” stormufti Hajj Amin al-Husseini hälsar på Heinrich Himmler.)

Varför ska vi tillerkänna ”palestinierna” någon inbillad ”rätt” att återvända som vi inte tillerkänner tyskarna? Det verkar orimligt, i synnerhet som ”palestinierna” av allt att döma ännu i väldigt, ja närmast vidrigt hög utsträckning består av antisemiter. Detta till skillnad från tyskarna, som i väldigt hög utsträckning numera har kommit till sans. Antisemiter kan väl aldrig få några fördelar framför andra människor just därför!?

Men några invändningar mot Mahmoud Abbas’ antisemitiska uttalanden hörs sällan. Tvärtom erkänner Sveriges nuvarande statsledning den antisemitiska entiteten ”Palestina” som ”stat”. (Se foto t. h. när Löfven snackar ihop sig med Abbas.)

”Staten” ”Palestinas” ”president” anser alltså av allt att döma – och utan invändningar från Sveriges nuvarande statsledning – att det är bäst att hans eget folk dör i Syrien. Allt i det övergripande syftet, som inte är att skapa en egen stat för detta sitt folk, utan att tvärtom utplåna ett annat folks stat.

Detta folk är judarna. Deras stat är Israel.

Det är således ”Palestinas”, Mahmoud Abbas’ och majoriteten av de palestinska arabernas syfte. Nämligen att utplåna Israel.

Det syftet kan endast sammanfattas i ett ord: Antisemitism.

Det syftet är i biblisk mening en styggelse! För, som det heter i Psaltaren 5:7: ”de blodgiriga och falska äro en styggelse för HERREN”.

Till yttermera visso: Här ett foto på när ärkeantisemiten Abbas skakar hand med den svenska statsledningens s. k. statsminister, nämligen Löfven:

En styggelse!

1 kommentar tillDen ”palestinska” krisen i flyktingfrågan orsakas av antisemitism

  • Gita

    Tänk vad skönt att ha blivit så stora som Löfven, och co. så de inte behöver lyssna till sanningar som möjligen kan vara aningens obehagliga.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.