I filmen, som du kan se nedan, hävdas bland annat detta, samtidigt som man får en överblick över den arabiska antisemitismens utveckling sedan andra världskriget:

The algemeiner refererar en nyligen gjord opinionsundersökning i ”Palestina”. Enligt denna undersökning anser 79 procent av ”palestinierna” att Hamas vann det senaste ”kriget i Gaza”. Vidare kan man läsa följande:

The survey, conducted by the Palestinian Center for Policy and Research, says that 61 percent of Palestinians would vote for Hamas leader Haniyeh and over 32 percent for rival Palestinian Authority Chairman, Mahmoud Abbas.

Hamas ledare, dvs. ledaren för den islamonazistiska terrororganisation vars enda syfte är att i Hajj Amin al-Husseinis och Adolf Hitlers efterföljd genom angreppskrig utplåna den judiska staten Israel, får alltså ett övervägande stöd från alla ”palestinier”, inte enbart de som finns i Gaza.

Som jag brukar säga: Det andra världskriget pågår fortfarande. Inte minst i Israel och dess omgivning. Snart lär det komma till Sverige också.

I Svenska Dagbladet kan man för övrigt läsa om att ”Gazaborna söker ny framtidstro”. Man talar med en Nasrin al-Masri och även en Ramez al-Masri, dessutom en Omar al-Masri, för som det heter i texten: ”i Beit Hanoun bor många med samma släktnamn”. Beit Hanoun var, enligt SvD-artikeln ”ett av de områden som utsattes för störst förödelse. 630 hus förstördes, inklusive ett sjukhus och en moské”.

Det heter i artikeln också att ”I Israel och Västvärlden betraktas Islamiska Jihad och Hamas som terrorister, men i Gaza är de frihetskämpar och hjältar.”

Just det! Precis det som till stor del framgår av opinionsundersökningen. Majoriteten av befolkningen i Gaza är av allt att döma (islamo)nazister som vill utplåna såväl Israel som judarna.

För övrigt kan man notera, att namnet al-Masri indikerar en härkomst från Egypten, ett land som på arabiska heter Misr. Varför måste egyptier ha det eländigt i Gaza? Vore det kanske bättre för dem att återvända till just Misr?

Enligt en Hamas-minister härstammar tom. så många som hälften av ”palestinierna” just från Egypten …

Detta då till skillnad från alla judar som till etthundra procent härstammar från – Israel!

Ett svar på ”Var det ”palestiniernas” ledare Hajj Amin al-Husseini som förmådde Adolf Hitler att försöka utrota judarna?”
  1. I http://www.smp.se reagerar jag på bifogade fotot [http://www.smp.se/multimedia/dynamic/02967/527949_jpg_2967133l.jpg] i ”Mer fackbas än statsman” som visar Stefan Löfven vad hans utrikespolitik kommer att bestå av.

    Skrämmande med tanke på att hittills har hans engagemang i internationella frågor begränsats till en Facebook-uppdatering i samband med kriget i Gaza om att Israel har rätt att försvara sig.

    Dessa inlägg på FB försvan efter en kritikerstorm, en politiker som vågar inte stå för egna uttalande.

Kommentarer är stängda.