Lennart Eriksson

Denna blogg drivs av Lennart Eriksson, som också har skrivit nästan alla hittills över 1400 inlägg. Läs mer under rubriken "Om Sapere Aude!" ovan - och observera även följande:

Nemo me impune lacessit

Sagt om Sapere Aude!

"Sapere Aude är en av Sveriges bästa bloggar!" - Läst på Facebook 2014-01-26

"Modigt. Provocerande. Intressant." - E-post 2014-08-27

"Lennart Eriksson … hjälten på Migrationsverket" - E-post 2015-08-15

Arkiv

Kategorier

Kalender

juli 2020
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Nyhetsvärderingar

I detta inlägg för några dagar sedan länkade jag till några ”media” – Arutz-7 och New York Times – som ansett att den omständigheten att 85 % av de tillfrågade palestinska araberna i den senast genomförda opinionsundersökningen i ”Palestina” stödde morden i Jerusalem var mest värd att framhäva sin sin rapportering. I andra hand kom det 64-procentiga stödet för Kassambeskjutningen av Israel, vilket ju är nog så anmärkningsvärt.

Men när Bitte Hammargren i SvD i söndags också skulle göra nyheter för den svenska publiken av samma undersökning, nämner hon icke med ett ord detta 85-procentiga mord-stöd och 64-procentiga Kassam-stöd, utan invecklar sig i en diskussion om varför stödet för Hamas ökar i förhållande till PLO-stödet. Länken finns här.

Inte ett ord om mord och terror, alltså. Huvudrubrikerna i New York Times och Arutz-7 blir till ett intet i Svenska Dagbladet. Ytterligare ett faktum som visar på att svenska media inte vill säga hela sanningen om vad som pågår på den islamistiska fronten.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.