Lennart Eriksson

Denna blogg drivs av Lennart Eriksson, som också har skrivit nästan alla hittills över 1400 inlägg. Läs mer under rubriken "Om Sapere Aude!" ovan - och observera även följande:

Nemo me impune lacessit

Sagt om Sapere Aude!

"Sapere Aude är en av Sveriges bästa bloggar!" - Läst på Facebook 2014-01-26

"Modigt. Provocerande. Intressant." - E-post 2014-08-27

"Lennart Eriksson … hjälten på Migrationsverket" - E-post 2015-08-15

Arkiv

Kategorier

Kalender

oktober 2021
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Ryssland annekterar, islamisterna dekapiterar – men Israel skapar fred!

Det kan du se exempel på härnedan. Bloggningen har två teman. Här kommer det första:


Källa.

Denna uppmaning från Obama brydde sig inte ”Putte” om alls. Och ännu så länge tycks Obama inte alls ha brytt sig särskilt mycket om det …

Alaska, jodå, området tillhörde Ryssland en gång. Precis som Ukraina, Finland, Estland, Lettland och Litauen med mera. Fast just nu är det nog ändå Ukraina som står i farozonen för ett ingripande, en invasion och en annektering från ”Putte”, precis som han gjorde på Krim.

Betrakta härefter följande vidriga bild, som utgör början på tema 2:


Källa.

Så här går det till när islamismen får råda. Huvudena rullar.

Här följer då en film som jag tror jag visat förut. Vad har Israel gjort för att skapa fred i Mellanöstern? En hel del kan man tycka, men vad bryr sig antisemiterna om det:

Och för att sammanfatta båda temata: Vi måste stå det onda emot! Såväl islamismens onda som den ryska imperialismens onda. Dessutom även nazismens som kommunismens onda.

Vi måste alltid stå upp för försvaret av frihet och demokrati, mot islamismen, i Sverige, i Israel, på Krim, i Ukraina – ja till och med i Ryssland, ett land som för närvarande tyvärr lider av ett mycket besvärande demokratiskt underskott, och ett mycket besvärande imperialistiskt och revanschistiskt överskott!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.