Lennart Eriksson

Denna blogg drivs av Lennart Eriksson, som också har skrivit nästan alla hittills över 1400 inlägg. Läs mer under rubriken "Om Sapere Aude!" ovan - och observera även följande:

Nemo me impune lacessit

Sagt om Sapere Aude!

"Sapere Aude är en av Sveriges bästa bloggar!" - Läst på Facebook 2014-01-26

"Modigt. Provocerande. Intressant." - E-post 2014-08-27

"Lennart Eriksson … hjälten på Migrationsverket" - E-post 2015-08-15

Arkiv

Kategorier

Kalender

juni 2020
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Kanske bäst för alla att judarna tar över hela Mellanöstern?

Detta föreslås, men knappast på allvar, i denna både roliga och tänkvärda film:


Källa

3 comments to Kanske bäst för alla att judarna tar över hela Mellanöstern?

  • Amnon Lee

    underbart 😉

  • JOhannaV

    🙂

  • Elsi

    Låt oss titta var Bibeln säger om bla Psaltaren 2.1-8Varför larmar hedningarna och folken tänker fåfänglighet. Jordens konungar resa upp sig och furstarna rådslå med varandra, mot Herren och hans smorde. Låt oss slita sönder deras bojor och kasta deras band ifrån oss.Han som bor i himmelen ler, Herren bespottar dem.Då talar han till dem i sin vrede, i sin förgrymmelse förskräcker han dem.Jag själv har insatt min konung på Sion, mitt heliga berg. Jag vill förtälja om vad beslutet är.Herren sade till mig, Du är min son jag har i dag fött dig. Begär av mig så skall jag giva dig hedningarna till arvedel och jordens ändar till egendom. Min egen övertygelse är att det som står i Bibeln är sant. Mvh Elsi

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.